Novi Sad
27.11.2014.
13:08 > 13:20
Aktivisti Društvenog centra, koji se mesecima bore protiv zatvaranja prostorija u kojima delaju već dve godine, kažu da su te prostorije u nedelju opljačkane i da je ukraden bojler.
  • Ja

    27.11.2014 18:23
    Poput pasa lutalica, gde god vide odškrinuta vrata odmah se zavuku. Ne trebate nikome! Za vas više od 30 ljudi čuje samo kada vas opet najure iz objekta koji ste zauzeli. Pokušajte u katakombama tvrđave da se bavite vašim "kulturnim programom"...
  • Anonimus

    27.11.2014 16:42
    pitanje za Lajavog
    Po kojoj logici je drzavna imovina "tudj" posed? Narocito za gradjane te iste drzave, koja zivi od njihovih poreza?
    Zalosno je sto ne postoji cestit mehanizam kojim moze drzava, koja se neodgovorno ponasa prema imovini, da se kazni i time zastiti zajednicko dobro svih drzavljana!
  • Ljuba

    27.11.2014 16:36
    @Lajavi
    Ne razumeš, ili se samo praviš. To NIJE TUĐ POSED, to je društvena svojina koja pripada tebi, meni, Žiki, Peri, jednako koliko i direktoru Poslovnog prostora ili gradonačelniku Novog Sada, i ta svojina je ostavljena da propada. Ovde nije posredi sukob "legalni vlasnik protiv uzurpatora" nego "oni koji nešto namerno puštaju da propadne da bi prodali za tepsiju ribe protiv građana koji znaju šta bi uradili sa tom napuštenom šupom, na opštu korist". Kad jednom baciš iznošene cipele a neko drugi ih uzme, sredi i nosi, je l' se i onda buniš i braniš privatnu svojinu?
  • Lajavi

    27.11.2014 15:25
    Cemu bre drama?
    Neka nadju sponzore koji ce da im iznajme neki prostor i resen problem.
    Stvarno ne mogu da razumem da se upad u tudj posed bez obzira u kakvom stanju bio i da li se koristi ili ne u javnosti popularizuje.
    Sta bi bilo kad bi svi upadali u tudje stanove u kojima niko ne zivi i prisvajali ih?
  • 27.11.2014 13:46
    dokle vise
    Očigledno je da je samo bilo važno izbaciti aktiviste napolje. Kasarna je i dan danas prazna i neupotrebljiva, a kako vidimo i ovaj prostor.
    Ali nadležni će radije dopustiti da nešto propada nego da ga neko pametno koristi, jer im je važan samo njihov procenat.
    Bagro nesposobna!

    https://www.youtube.com/watch?v=jCO9GFPatU8

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna